Όροι χρήσης

 

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

 Όλες οι τιμές των προϊόντων που εμφανίζονται στο Handpresso Hellas eshop συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Το Handpresso Hellas eshop διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τιμοκαταλόγους των προιόντων σύμφωνα με το ισχύοντα τιμοκατάλογο.

 

 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 15 ημερών, εφόσον η συσκευασία του προϊόντος έχει μείνει άθικτη και δεν έχει ανοιχτεί. Όταν παραλάβουμε το προϊόν και εφόσον η συσκευασία του είναι άθικτη, τότε θα επιστρέψουμε το κόστος του προϊόντος σε εσάς εντός 15 ημερών.

Σας ενημερώνουμε ότι το αρχικό κόστος αποστολής καθώς επίσης και το κόστος επιστροφής του προϊόντος πίσω στην εταιρεία μας επιβαρύνει τον πελάτη και δεν επιστρέφεται.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ-ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

 Η ακύρωση της παραγγελίας σας είναι εφικτή εφόσον δεν έχει ξεκινήσει η επεξεργασία της από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας μας.Εφικτή ακόμα είναι και η αφαίρεση ή αλλαγή προϊόντων από παραγγελία με την ίδια προϋπόθεση. Σε κάθε περίπτωση η όποια αλλαγή στην παραγγελία σας θα πρέπει να γίνει με την αποστολή e-mail στην διεύθυνση eshop@handpresso-hellas.gr.

 

 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 Για την εξυπηρέτησή σας το Handpresso Hellas eshop διαθέτει 3 τρόπους πληρωμής.

 

• Με αντικαταβολή μετρητοίς μέσω courierΧωρίς ειπλέον κόστος

 

• Κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό:

- Μέσω κατάθεσης σε τράπεζα Εθνική:

 

IBAN: GR44 0110 8170 0000 8170 0235 666BIC

Τράπεζας Εθνική:

ETHNGRAAΔικαιούχος:

Terra Blue IKE

 

Κατά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, παρακαλούμε να ενημερώσετε το κατάστημα είτε τηλεφωνικώς στο 6971798825 είτε μέσω email στο eshop@handpresso-hellas.gr

 

• Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.

 

Όσον αφορά τις παραγγελίες, το αντίτιμο των οποίων πρόκειται να καταβληθεί μέσω πιστωτικής κάρτας, αυτές θα εκτελούνται ΜΟΝΟ όταν η επιχείρησή μας λάβει τον απαραίτητο Κωδικό Αποδοχής Συναλλαγής από την ανάδοχο τράπεζα, η οποία οφείλει να ενημερώσει σχετικά την τράπεζα με την οποία συνεργάζεται η επιχείρησή μας (VivaPayments).

 

Σε περίπτωση που ο πελάτης ακυρώσει την παραγγελία του μετά την έναρξη της διαδικασίας αποστολής του πωλούμενου αντικειμένου, επιβαρύνεται με τα έξοδα μεταφοράς αυτού.

 

Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία της τράπεζας , καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit.

Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσής της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με το Handpresso Hellas eshop μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

 

 

Το Handpresso Hellas eshop δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω του site.

 

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

•  Όλα τα προϊόντα που αναφέρονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αποστέλλονται με ένα μικρό κόστος 5.00€ (αποστολή & αντικαταβολή μαζί) σε όλη την Ελλάδα μέχρι το πιο απομακρυσμένο χωριό.

 

•    Οι μεταφορικές εταιρίες με τις οποίες συνεργαζόμαστε ποικίλουν ανάλογα με το βάρος και τις διαστάσεις του εμπορεύματος.

 

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται πανελληνίως χρησιμοποιώντας εταιρίες Courier προσφέροντας στον αγοραστή ταχεία εξυπηρέτηση και χαμηλά κόστη παραλαβής των προϊόντων.

 

 

•    Ο χρόνος παράδοσης ανέρχεται στις 1-2 εργάσιμες ημέρες. Ζητούμε την κατανόησή σας για τυχόν καθυστέρηση παράδοσης σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές καθώς επίσης και σε περιόδους υψηλής κίνησης.

 

• Παράλληλα, όλα τα προϊόντα που αναφέρονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αποστέλλονται και στην Κύπρο με κόστος 20.00€ (αποστολή & αντικαταβολή μαζί) και χρόνο παράδοσης 3-7 εργάσιμες ημέρες.

2610526079